Elfogadóbb diákok – Alapok

Üdvözlünk az „Elfogadóbb diákok” online tanfolyamon, aminek az a célja, hogy olyan gyakorlatias eszközöket kapj, amelyekkel növelheted diákjaid között az elfogadás mértékét.

Ha egy iskolában magas lenne a diákok között egymás elfogadása, akkor ott azt tapasztalnánk, hogy a gyerekek nem akarnák mindenáron megváltoztatni a másikat, nem akarnának indokolatlanul külön lenni a többiektől, nem akarnák kiabálással vagy fizikai erőszakkal „bizonyítani” az igazukat, valamint ritkábban fordulna elő, hogy csak a másik teljes legyőzése okozna valakinek „örömöt”.

Bár ez a tanfolyam meglehetősen gyakorlatias, néhány ponton, különösen pedig az elején találkozol majd elmélettel is, ami szükséges a megértéshez. Még ez a kevés elmélet sem unalmas vagy öncélú, és reméljük, hogy ezek az információk már önmagukban is örömödre szolgálnak majd. A tanfolyam nem hosszú, de a cél nem az, hogy gyorsan elvégezz valamit, hanem az, hogy használni tudd a gyakorlatban.

A tanfolyam 14 fejezetből áll, némely fejezetben alfejezetek is vannak. Saját magad osztod be, hogy mennyit haladsz. Senki sem ellenőrzi, hol tartasz, de örömmel vesszük, ha néha írsz arról, ha valamit értékesnek, használhatónak találtál, vagy létrejött egy új nézőpontod, ami segít majd neked az munkádban.

Most elkezdheted az első fejezetet.