Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tavaszi Pedagógiai Módszertani Napok 2021.

2021.04.19. / 08:00 2021.04.25. / 17:00

A Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ 2021. április 19-től egy héten át Tavaszi Pedagógiai Mód­szertani Napokat szervez az online térben, amelyre tisztelettel várjuk pedagógus Kollégáinkat.

A programsorozat keretében az Oktatási Hivatal tartalomfejlesztési és tankönyvkiadási elnök­helyettessége tájékoztatást nyújt a tartalomszabályozás átalakulásáról, a tankönyvfejlesztésről, a tan­könyvkatalógus és a Nemzeti Köznevelési Portál használatáról.

A rendezvényen találkozhatnak a testvériskolai kapcsolatok létrejöttét segítő eTwinning programmal, amely az európai iskolák közötti projekt alapú oktatást, együttműködést segíti hét éve már.

Az Oktatási Hivatal bázisintézményeinek kínálatában ismét számos módszertani jógyakorlat bemuta­tására kerül sor többek között az online oktatás, a differenciálás, a drámapedagógia, a tehetséggondozás, az integ­ráció kipróbált, bevált, korszerű módszereinek megosztásával.

A módszertani gyakorlati bemutatók mellett idén az Intézmény és hagyomány című országos nép­zeneoktatási konferencián is részt vehetnek az érdeklődők. A konferencia előadásai ének-zenét, drámapedagógiát, irodalmat, táncot tanító kollégák és minden érdeklődő számára inspirálók lehetnek.

Budapesti Pedagógiai Oktatási Központ

(+36-1) 374-2100

View Szervező Website

Online