Pedagógus Konferencia 2020.,  Virágozz és Prorperálj Alapítvány

III. Iskolai Agresszió Kezelési Pedagógus Konferencia 2020.

Szervezés alatt!

Kedves Pedagógus!

Várhatóan 2020. novemberben 14-én kerül megrendezésre az immár III. Országos Iskolai Agresszió Kezelési Pedagógus Konferencia. Jelenleg még nem lehet jelentkezni erre az eseményre, mert a szervezőknek még nincs elegendő információja arról, hogy élő konferenciákat lehet-e majd tartani akkoriban. A terv az, hogy “hibird” módon élőben és online is részt lehet majd venni rajta, de a hivatalos állami döntések következtében az is előfordulhat, hogy csak online formában valósul meg.

Korábbi konferenciák résztvevői mondták

„30 éve vagyok a pályán, de ilyen jól szervezett, tartalmas, érdekes, jó hangulatú továbbképzésen még nem voltam. Jó téma, kiváló előadók, kiváló helyszín és kiszolgálás mind adott volt. Remélem, hogy jövőre is el tudok menni. Köszönöm.”

„Legjobban a technikák ismertetése tetszett. Optimistább lettem, alig várom, hogy kipróbálhassam saját osztályomban.” Katalin (általános iskolai pedagógus)

„Leginkább a fesztelen hangulat, a gyakorlati útmutatások tetszettek. Végre egy előadás, ahol „röpült az idő”! Mindenképpen optimistább vagyok. Szeretném, ha az iskolámban is megtartanák ezt a konferenciát, hogy a kollégáim is átélhessék ezt az élményt.” Ági (középiskolai pedagógus)